Kästle FX86

Begagnat Alpint

Kästle FX 86 inkl Attack 13 GW / 11 GW bindningar

Pris: 3 900 kr


Pris: 3 900,00 SEK
Frakt
  • Bussgods: 300,00 SEK
Klicka för att lägga till i orderförmulär.

Beskrivning

Kästle FX86 inkl Attack 13 GW / 11 GW bindningar

185 cm, radie: 17.6 m
177 cm, radie: 15.7 m
169 cm, radie: 13.9 m
161 cm, radie: 12.2 m
153 cm, radie: 10.6 m

Ord.pris: 11 000 kr. Vårt pris: 3 900 kr

Info: FX 86 är en all-mountain skidmodell från Kästle.

Den smalaste modellen i FX-sortimentet, den här 86 mm underfoten, kommer att glädja alla fans av utmärkta pister, som vill kunna gå lite längre på pistkanterna. Med sin avancerade konstruktion är skidorna i FX-serien mycket bekväma i alla snökvaliteter, även de mest komplexa.

Kästle har utvecklat en ny Tri-Tech-konstruktion som kombinerar innovationer som minskar vikten samtidigt som kurvstabiliteten och kraftöverföringen maximeras. Detta möjliggörs av 3D-formen, som kombinerar två olika träkärnor. Den första, i mitten av skidan, är gjord av poppel och bok för att ge skidynamiken och karaktären. Den andra är längs kanterna och gjord av Paulownia och poppel, vilket gör skidan lättare samtidigt som den erbjuder utmärkt kurvstabilitet. Dessa kärnor är inslaget av glasfiber för ännu mer stabilitet och komfort vid hantering.

FX 86 sticker ut tack vare sin lägre vikt för förbättrad hantering, vilket kommer att vara perfekt när man skär svängar eller vandrar mellan träden i skogen.

Denna modell har också märkets patenterade Hollowtech 3.0-nyckelteknologi: Spetsen görs lättare på strategiska platser genom att ta bort onödiga lager, samtidigt som det absorberar stötar ännu bättre. Prestandan är otrolig, spetsen skakar mycket mindre och det kommer att vara svårt att göra fel på skidan, även i hög hastighet.

FX 86 är en magnifik all-mountain ski, vilket innebär att du inte behöver ställa några frågor, flyttar från pulver pistkanter till hård snö på pist med maximal komfort och prestanda.

Samtliga skidor är i fint skick. Nyservade med fina kanter och belag.

 

 

Dela till dina vänner via: