Atomic Backland 100

 

Ord.Pris: 7 200 kr. Vårt pris: 4 600 kr



Ordinarie pris 7 200,00 SEK
4 600,00 SEK
Klicka för att lägga till i varukorg.
Frakt:
  • Frakt (450,00 SEK)

Beskrivning

Atomic Backland 100

Finns i längd:

188 cm, Mått: 130.5x101x121 mm. Radie: 21.6 m

Ord.Pris: 7 200 kr. Vårt pris: 4 600 kr

Info: Atomic Backland 100 är en otroligt lätt samt mångsidig skida, utformad för alpina toppturer. Skidan är byggde med Ultra Light Woodcore. Detta innebär bland annat att den blir mycket lätt uppför. För att ytterligare minska vikten löper det Carbon Backbone längs skidans längd, som en ryggrad. Detta ger exceptionell smidighet samt ett stabilt kantgrepp då du ska nerför. Rockerprofilen gör trots sin bredd att den fortfarande är snabb ner på kant, dessutom har skidan en härlig surfkänsla i puder.

Speciellt formad under foten för att det ska bli enklare vid klättring uppför, speciellt på längre traverser. All Mountain Rocker – profilen samt HRZN Tech i toppen, gör att skidan flyter bra i nysnö. Atomic Backland 100 är skidan för dig som letar efter den bästa kombinationen av lätt vikt, komfort, prestanda samt funktionalitet. Här får du en skida som klarar allt. Du får en ultimat prestanda, uppför samt nedför, oavsett förhållanden.

Som sagt är detta en riktigt allsidig skida, framförallt för dig som vill gå långa toppturer. Du vill då givetvis ha så lite vikt som möjligt, utan att för den skull tappa för mycket i åkprestanda samt stabilitet. Med sina 100 mm i midja är denna skida redo för alla typer av före och förhållanden. Så kombinera denna med en bindning för topptur, så är du redo för nya äventyr.

 

Dela till dina vänner via:

Funktioner

Varumärke Atomic
Kön Unisex
Längd 180-189
Kampanj Kampanj
Kategori Allmountainskidor
Kategori Topptursskidor