Völkl Mantra M7 2024/2025

 

Pris: 9 000 kr



Pris: 9 000,00 SEK
Klicka för att lägga till i varukorg.
Frakt:
  • Frakt (450,00 SEK)

Beskrivning

Völkl Mantra M7

Finns i längd:

177 cm, radie: 18 m

Midja: 96 mm

Pris: 9 000 kr

Info:

Völkl Mantra M7 24/25 kombinerar avancerad teknik med högkvalitativa material för en förstklassig skidåkningsupplevelse. Med Multilayer Woodcore, som inkluderar både bok och poppelträ, får skidan en slitstark kärna som ger stark och direkt kraftöverföring. Konstruktionen med Full Sidewall bidrar ytterligare till denna stabilitet och kontroll.

Den skräddarsydda Titanalramen, anpassad till varje skidlängd, erbjuder den önskade dämpningen och vridstyvheten, skräddarsydd efter användarens längd och kraft. De skräddarsydda kolfibertopparna, där kolfiber är broderat på ett bärarmaterial för ökad precision, förbättrar vridstyvheten och energibyggnaden.

Med 4 Radius Drive-teknologin, en avancerad utveckling av 3D Radius Sidecut, uppnår Mantra M7 mångsidighet med enkel hantering och stabilitet, vilket möjliggör varierande svängradie beroende på snöförhållandena. Tip & Tail Rocker-designen med uppböjda spetsar och bakändar ger optimal manövrerbarhet och pålitlighet i olika terrängtyper.

Dessa skidor har också en slitstark P-Tex 2100-bas, tillverkad av högdensitetspolyeten för utmärkta glidegenskaper. Den borstade strukturen ger optimal smidighet och svängegenskaper, vilket gör skidan mer följsam och lättkontrollerad. Oavsett om man åker på hårda ytor eller i variabla snöförhållanden förblir stabiliteten och mångsidigheten enastående.

Völkl Mantra M7 24/25 erbjuder förbättrad stabilitet och livlighet, vilket möjliggör för skidåkare att njuta av en mer aktiv och dynamisk åkning. De skräddarsydda innovationerna i designen, såsom Titanalram och kolfibertoppar, säkerställer skräddarsydd dämpning och styvhet för ökad kontroll.

För de som söker en pålitlig och högpresterande skida för varierande snöförhållanden, både på och utanför pisterna, är Völkl Mantra M7 24/25 ett utmärkt val. Med sin lätta och agila konstruktion ger den en behaglig och exakt skidupplevelse.

Dela till dina vänner via:

Funktioner

Varumärke Völkl
Kön Unisex
Längd 170-179
Kategori Allmountainskidor
Nyhet Nyhet
Nyhet Nyhet